Curs de pictură pe porțelan cu Elena Andrei

Curs de pictură pe porțelan cu Elena Andrei

🖌️Vă doriți să explorați mai mult lumea picturii și a creativității?

🖌️Să pătrundeți în tainele unei tehnici decorative veche? Tocmai din timpul Dinastiilor Shang și Zhou, mai exact, începând cu 1600 de ani î.Hr.?

🖌️Să vă dăruiți cel mai frumos cadou prin pictarea propriului obiect din porțelan?

Dacă răspunsul este 𝐃𝐀 la toate aceste întrebări, vă invităm 𝐬𝐚̂𝐦𝐛𝐚𝐭𝐚̆ 𝟐𝟎 𝐀𝐩𝐫𝐢𝐥𝐢𝐞, 𝐢̂𝐧𝐭𝐫𝐞 𝐨𝐫𝐞𝐥𝐞 𝟏𝟏.𝟑𝟎 – 𝟏𝟑:𝟑𝟎 la un curs de pictură pe porțelan.

Unde? În spațiul primitor de la 𝐒𝐓𝐀𝐌𝐈𝐍𝐀 𝐖𝐨𝐫𝐤𝐬𝐩𝐚𝐜𝐞 (str. Constantin Mille nr. 18, et. 1).

În cadrul atelierului veți învăța să decorați un obiect din porțelan în tehnica clasică a picturii peste glazură. Acesta va deveni funcțional după un tratament termic de 24 de ore la 800 de grade. Pictura va deveni rezistentă pentru că pigmenții vor intra prin procesul arderii în stratul superficial de glazură.

Veți avea plăcerea de a descoperi cum se decorează un platou din porțelan, precum și povești ce țin de istoria acestei arte decorative.

🎀Preț curs de pictură pe porțelan cu Elena Andrei: 250 Lei/ adult
🎀100 Lei/ copil (cu vârste de peste 12 ani)

🔔Înscrieri la elena@istoriato.com sau la numărul de telefon 0758535562.🔔
🔔Locurile sunt limitate!

Cursul se adresează atât celor care nu au mai pictat până acum, dar și celor care sunt familiarizați cu această tehnică.

Toate materialele sunt incluse, iar cei de la STAMINA ne pun la dispoziție cu generozitate apă, cafea, ceai și suc.

🎨Cine vă va ghida pașii?🎨

𝐄𝐥𝐞𝐧𝐚 𝐀𝐧𝐝𝐫𝐞𝐢 este artistă vizuală și a studiat Pictura la Universitatea de Arte București, clasa profesor Sorin Ilfoveanu (2003-2007) și are un master în Arte Vizuale la aceeași Universitate (2007-2009). Lucrează în medii ca pictura, grafica, porțelanul și ceramica. În anul 2011 a înființat atelierul 𝐈𝐬𝐭𝐨𝐫𝐢𝐚𝐭𝐨 – 𝐀𝐥𝐜𝐡𝐢𝐦𝐢𝐚 𝐯𝐢𝐬𝐞𝐥𝐨𝐫.

A participat la numeroase expoziții de grup și personale. Lucrările sale se află în colecții din America, Canada, Italia, Belgia, România. În 2019 a realizat o pictură pentru Papa Francisc, lucrare ce face acum parte din colecția Vaticanului.

Portofoliul 𝐈𝐬𝐭𝐨𝐫𝐢𝐚𝐭𝐨 include obiecte din porțelan, în serie limitată. Ele sunt decorate prin pictură, cu pigmenți speciali pentru porțelan și lustere de metale prețioase – aur, platină, cupru și sidef și ardere la 800 de grade. Conține și bijuterii din porțelan create de la zero prin modelare, biscuitare, glazurare și decorare la temperaturi între 800 – 1240 de grade. Fiecare obiect care se naște în atelierul 𝐈𝐬𝐭𝐨𝐫𝐢𝐚𝐭𝐨 este unic, are propria sa personalitate şi propriul său spirit unic.


𝑆𝑡𝑎𝑚𝑖𝑛𝑎 𝐶𝑜-𝑤𝑜𝑟𝑘𝑖𝑛𝑔 𝑠𝑝𝑎𝑐𝑒 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑝𝑟𝑜𝑖𝑒𝑐𝑡𝑎𝑡 𝑠𝑎̆ 𝑎𝑑𝑢𝑐𝑎̆ 𝑖̂𝑚𝑝𝑟𝑒𝑢𝑛𝑎̆ 𝑜𝑎𝑚𝑒𝑛𝑖𝑖 𝑐𝑟𝑒𝑎𝑡𝑖𝑣𝑖, 𝑙𝑖𝑏𝑒𝑟𝑖 𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑎𝑑𝑢𝑐 𝑙𝑎 𝑣𝑖𝑎𝑡̦𝑎̆ 𝑐𝑒𝑙𝑒 𝑚𝑎𝑖 𝑓𝑟𝑢𝑚𝑜𝑎𝑠𝑒 𝑝𝑟𝑜𝑖𝑒𝑐𝑡𝑒 𝑑𝑒𝑧𝑣𝑜𝑙𝑡𝑎𝑡𝑒 𝑖̂𝑛𝑡𝑟-𝑜 𝑐𝑜𝑚𝑢𝑛𝑖𝑡𝑎𝑡𝑒 𝑢𝑛𝑖𝑡𝑎̆.

📌Adresa: Str. Constantin Mille nr.18, Etaj 1.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.