Despre Istoriato

Atelierul Istoriato – Alchimia viselor a luat naștere în 2011 și a fost înființat de artista Elena Andrei. Portofoliul nostru include obiecte din porțelan, în serie limitată, decorate prin pictură, cu pigmenți speciali pentru porțelan și lustere de metale prețioase – aur, platină, cupru și sidef și ardere la 800 de grade.

În atelierul Istoriato, creăm bijuterii din porțelan, pe care le modelăm din pastă de porțelan, le trecem prin procesul de biscuitare (ardere la temperatură de 900 de grade), apoi le glazurăm cu și le ardem din nou (la temperaturi între 1000 și 1240 de grade, în funcție de tipul de glazuri), iar apoi le decorăm prin pictură cu pigmenți speciali pentru porțelan și lustere de metale prețioase – aur, platină, cupru și sidef, pe care le ardem din nou la 800 de grade.

Fiecare obiect care se naște în atelierul Istoriato este unic, are propria sa personalitate şi propriul său spirit unic.

istoriato-teaforone-lavanda-01
istoriato-teaforone-lavanda-01

This entry was posted in Fără categorie. Bookmark the permalink.
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.