1.Livrare

Articolele sunt expediate la adresa indicata pe site in momentul plasarii comenzii. Livrarea articolelor se realizează prin Curier în termen de maxim 2 zile lucratoare pentru produsele din stoc și crește cu până la 15 zile în caz că se dorește personalizarea vreunui produs.

Confirmarea comenzii

Când trimiteți comanda vom trimite prin e-mail o confirmare a comenzii preliminare. Când comanda a fost ambalată, veți primi un al doilea e-mail cu confirmarea comenzii finale.

Costul expedierii

Costul ambalării și expedierii pentru destinațiile din România este de 25 de lei.

2.Returul

Dacă vrei să renunți la produsele cumpărate, poți aplica pentru procedura de retur a produselor contactandu-ne prin email la adresa atelier@istoriato.com în maxim 10 zile lucrătoare, conform dispozițiilor Ordonanței de Guvern nr.130/2000, privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distantă.

Termenul de 14 zile lucratoare prevăzut pentru exercitarea acestui drept începe să curgă:
a) pentru produse, de la data primirii lor de către consumator;
b) pentru servicii, din ziua încheierii contractului;

Cheltuielile de returnare sunt suportate de client. Vă recomandăm păstrarea ambalajului original pentru protejarea integritatii produselor. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat.

Vom rambursa contravaloarea produsului în maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data informării de către Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract și acceptarea returului. Ne rezervăm dreptul de a putea amâna rambursarea contravalorii produsului până la primirea produsului vândut sau pâna la primirea unei dovezi conform căreia acesta a fost expediat. Suma de bani aferentă produselor returnate se va restitui ulterior verificării produselor după stabilirea de comun acord a modalității de restituire sau conform procedurilor legale.

În cazurile în care produsele returnate prezintă deteriorari sau sunt incomplete, prezintă urme de uzură, zgârieturi, lovituri, accesorii lipsă, ne rezervăm dreptul de a refuza returul.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului și a comenzilor ulterioare în situația unor abuzuri cum ar fi, de exemplu, returnarile repetate.