Prezentare generală

Acest site web sau catalog online / denumit „site-ul” / este operat de ISTORIATO PORCELAIN S.R.L.. Termenii „noi”, „ne” și „nostru” se referă la ISTORIATO PORCELAIN S.R.L.. ISTORIATO PORCELAIN S.R.L. oferă acest site web sau catalog online, inclusiv toate informațiile, instrumentele și serviciile disponibile de pe acest site pentru utilizator.

Date de identificare companie si contact:

ISTORIATO PORCELAIN SRL
Sediu social Str. Pitar Mos, nr. 27, La cabinet avocat Stanciu-Burileanu Bogdan, et.5, ap 17.

Numar de ordine la Registrul Comerțului J40/22237/07.11.2022. CUI 47140566
atelier@istoriato.com

Prin vizitarea site-ului nostru și / sau achiziționarea unui produs de la noi, vă angajați în serviciul nostru și sunteți de acord să fiți obligat de următoarele termeni și condiții („Termeni și condiții de serviciu”, „Termeni”), inclusiv acele termeni și condiții și politici suplimentare menționate aici și / sau disponibile prin hyperlink. Acești Termeni și condiții de serviciu se aplică tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv utilizatorilor care sunt browsere, clienți, furnizori, comercianți și / sau contribuitori de conținut.

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și condiții înainte de a accesa sau utiliza site-ul nostru sau catalogul online. Prin accesarea sau utilizarea oricărei părți a site-ului, sunteți de acord să fiți obligat de acești Termeni. Dacă nu sunteți de acord cu toți termenii și condițiile acestui acord, atunci nu puteți accesa site-ul sau utiliza niciun serviciu. Dacă acești Termeni sunt considerați o ofertă, acceptarea este expres limitată la acești Termeni.

Orice caracteristică sau instrument nou care este adăugat la magazinul actual va fi, de asemenea, supus Termenilor și condițiilor de serviciu. Puteți verifica cea mai recentă versiune a Termenilor și condițiilor de serviciu oricând pe această pagină. Îți rezervăm dreptul de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte a acestor Termeni prin postarea actualizărilor și / sau modificărilor pe site-ul nostru. Este responsabilitatea dumneavoastră să verificați periodic această pagină pentru modificări. Utilizarea sau accesarea continuă a site-ului după postarea oricăror modificări constituie acceptarea acelor modificări.

1.Termeni

Prin acceptarea acestor Termeni, reprezentați că aveți cel puțin vârsta majoratului în statul de rezidență, sau că aveți vârsta majoratului în statul de rezidență și ne-ați dat consimțământul să permiteți oricărui dependent minor al dvs. să utilizeze acest site.

Nu aveți voie să utilizați niciunul dintre conținuturile, ofertele, produsele, site-ul sau serviciile noastre pentru niciun scop ilegal sau neautorizat. Nu trebuie să încălcați drepturile noastre de autor și să nu transmiteți niciun vierme sau virus sau orice cod de natură distructivă.

Sunteți de acord să nu reproduceți, duplicați, copiați, vindeți, revindeți sau exploatați nicio parte din site-ul sau Serviciul nostru, utilizarea Serviciului sau accesul la Serviciu sau orice contact de pe site-ul prin intermediul căruia se furnizează serviciul, fără permisiunea noastră scrisă expresă.

Înțelegeți și sunteți de acord că conținutul dvs. (cu excepția informațiilor cardului), poate fi transferat necriptat și poate implica (a) transmiteri peste diverse rețele; și (b) modificări pentru a se conforma și a se adapta la cerințele tehnice ale rețelelor sau dispozitivelor de conectare. Informațiile despre carduri sunt întotdeauna criptate în timpul transferului pe rețele.

Ne rezervăm dreptul de a refuza serviciile oricui din orice motiv, în orice moment.

În caz de încălcare sau încălcare a oricăruia dintre Termeni, putem suspenda sau rezilia cu efect imediat oricare dintre serviciile dvs. și/sau acești Termeni.

2. Produse și servicii

Ne-am străduit să afișăm cât mai precis culorile și imaginile produselor noastre care apar pe site. Nu putem garanta că afișajul monitorului dvs. va afișa exact orice culoare.

Ne rezervăm dreptul, dar nu suntem obligați, să limităm vânzarea produselor sau serviciilor noastre către orice persoană, regiune geografică sau jurisdicție. Putem exercita acest drept pe o bază individuală. Ne rezervăm dreptul de a întrerupe sau limita cantitățile oricărui produs sau serviciu pe care îl oferim. Toate descrierile de produse sau prețurile produselor sunt supuse modificării în orice moment fără notificare, la discreția noastră. Orice ofertă pentru orice produs sau serviciu făcut pe acest site este nulă unde interzisă.

Nu garantăm că calitatea oricărui produs, serviciu, informație sau alt material achiziționat sau obținut de dvs. va satisface așteptările dvs., sau că orice erori în Serviciu vor fi corectate.

Ocazional, poate fi informație pe site-ul nostru sau în Serviciu care conține erori tipografice, inexactități sau omisiuni care pot fi legate de descrierile produselor, prețurile, promoțiile, ofertele, costurile de transport ale produselor, timpii de tranzit și disponibilitatea. Ne rezervăm dreptul de a corecta orice erori, inexactități sau omisiuni și de a schimba sau actualiza informații sau de a anula comenzi dacă orice informație din Serviciu sau de pe orice site web asociat este inexactă în orice moment fără notificare prealabilă (inclusiv după ce ați depus comanda dvs.).

Nu suntem responsabili dacă informațiile făcute disponibile pe acest site nu sunt exacte, complete sau actuale. Materialul de pe acest site este furnizat numai în scopuri generale de informare și nu ar trebui să fie utilizat ca bază exclusivă pentru luarea deciziilor fără consultarea surselor primare, mai exacte, mai complete sau mai oportune de informații. Orice încredere acordată materialului de pe acest site este pe propria dvs. răspundere.

Ne rezervăm dreptul de a modifica conținutul acestui site în orice moment, dar nu avem obligația de a actualiza orice informație de pe site-ul nostru. Sunteți de acord că este responsabilitatea dvs. să monitorizați schimbările pe site-ul nostru.

3. Achiziția

Achiziția se face după ce ne trimiți o Comandă valabilă și după ce plătești prețul specificat, inclusiv TVA (dacă este cazul) și inclusiv costurile de transport (dacă este cazul) pentru produsele comandate, prin unele dintre modalitățile de plată acceptate. Pentru a fi valabilă, trebuie să specifici în Comandă tipul și cantitatea de produse comandate, adresa validă de livrare („adresa de livrare”) în țările acceptate pentru livrări și detaliile de facturare, precum și alte informații solicitate de noi la achiziționarea online.

După ce Comanda este trimisă și plătită, putem trimite un e-mail de confirmare care va conține detalii referitoare la produsul comandat (numele și tipul produsului comandat, numărul de produse comandate, prețul unitar al produsului comandat, prețul total al produsului comandat, inclusiv TVA și costurile de transport și alte detalii similare).

Când plasezi o comandă, îți asumi că toate detaliile pe care ni le furnizezi sunt adevărate și exacte, că ești un utilizator autorizat al cardului de credit sau debit utilizat pentru a plasa comanda și că există suficiente fonduri pentru a acoperi costul bunurilor. Comenzile invalide sau incomplete nu vor fi procesate.

Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă plasată de tine. Putem, în discreția noastră exclusivă, limita sau anula cantitățile achiziționate per persoană, per gospodărie sau per acomandă. Aceste restricții pot include comenzile plasate de același client sau cont de client, același card de credit și/sau comenzile care folosesc aceeași adresă de facturare și/sau de livrare. În cazul în care facem o modificare sau anulăm o comandă, putem încerca să te informăm contactând adresa de e-mail și/sau de facturare/numărul de telefon furnizate în momentul plasării comenzii. Ne rezervăm dreptul de a limita sau interzice comenzile care, în judecata noastră exclusivă, par a fi plasate de distribuitori, revânzători sau distribuitori cu ridicata.

Comanda nu poate fi finalizată în următoarele cazuri, care nu sunt enumerate exhaustiv:

(i) Unul sau mai multe dintre produsele/serviciile nu sunt disponibile în stoc. În acest caz, vom lua legătura cu tine prompt;

(ii) Nu ai făcut nicio plată;

(iii) Ai specificat o adresă de livrare greșită sau incompletă;

(iv) Nu ai furnizat toate informațiile necesare, inclusiv un număr de telefon mobil valabil și/sau o adresă de e-mail valabilă.4

Dacă nu am expediat încă comanda, ai posibilitatea să o anulezi. Dacă comanda a fost deja expediată și dorești să o anulezi, se aplică termenii noștri privind returnarea produselor. Pentru a anula comanda, te rugăm să ne contactezi folosind detaliile de contact disponibile pe site sau în acești termeni și condiții. Dacă reușești să anulezi comanda cu succes, nu va trebui să plătești pentru aceasta sau, dacă ai plătit deja, îți vom restitui suma achitată pentru produsele anulate.